Sukutapahtumaan 2021 ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua 7.-8.8.2021 Hotelli Heimarissa järjestettävään sukutapahtumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laitistensukuseura(at)gmail.com, soittamalla sukuseuran sihteerille Jouni Kakkoselle, puh. 040 567 0407 tai tällä lomakkeella.

Tapahtuman ohjelma on täällä.

Majoitusvaraukset

Meille on varattu Hotelli Heimarissa kiintiö yhden ja kahden hengen huoneita. Kiintiö on voimassa 6.7. saakka, minkä jälkeen kiintiöstä varaamattomat huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin. Tee majoitusvaraus suoraan Heimariin hotelli(at)heimari.com tai puhelimella (015) 727 3100. Mainitse varauksen yhteydessä Laitisten sukuseura.

Osaatko lukea vanhaa tekstiä

Mikkelin seudun Laitisille ja Laitiaisille lähetetyssä kutsussa oli tehtävä, löydätkö tekstistä Laitisen (tai oikeastaan Laitiaisen) nimen tekstistä. Tehtävä on täällä ja vastaus siihen löytyy täältä.